BIO SUSHI

Recentreview


4 stars out of 500 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Bio Sushi. Want to know more? Find out more.

14 Jun 2024 at 21:32 Heel lekkere teriyaki kip en zalm. Ruime porties!
12 Jun 2024 at 17:06 Sushi was lekker, maar de pasta was redelijk droog en kwam koud aan
2 Jun 2024 at 4:12 Best sushi ever !
26 May 2024 at 22:37 Het liefst gaf ik geen sterren. 180 min ( 3h ) moeten wachten op eten. En toen het aankwam was het eten koud! Ik vind dit niet normaal, na 3x bellen kwam er nog niet eens sorry uit hun mond. Hier bestel ik nooit meer 0/10
22 May 2024 at 9:04 Blijft super lekker.
19 May 2024 at 0:04 Ik heb om 17.00 uur besteld om te laten leveren om 19.30, de bestelling is uiteindelijk om 20.04 aangekomen. Ik heb hun sushi altijd heel erg goed gevonden maar deze keer was de smaak niet helemaal wat het ooit was.
3 May 2024 at 20:31 eten zoals altijd goed. berzorgtijd houden we altijd al rekening mee dat dit een half uur te laat komt, maar nu hadden we na een uur na de bevestigde bezorgtijd gebeld en was het daar nog maar net vertrokken
18 Apr 2024 at 18:53 Gewoon op tijd geleverd, eten was wel wat droger dan we gewoon zijn, helaas. Voor de rest geen klachten.
10 Apr 2024 at 8:55 We hebben er allebei een fikse voedselvergiftiging opgelopen. Er scheelt duidelijk iets aan hun bewaring en/verwerking van het eten. Zijn nu allebei een week werk onbekwaam om nog te zwijgen van de klachten die bij zo'n vergiftiging komen kijken.
2 Apr 2024 at 22:46 Besteld om 18u20 zij beliven 18u55 te leveren maar bestelling kwam pas aan om 20u10
26 Mar 2024 at 10:12 Bestelling is 3u onderweg geweest. Telefonisch contact met restaurant na 1u30, ze zouden vertrekken met de bestelling. Hierna niet meer bereikbaar. Bestelling was koud en onsmakelijk. Erg!
23 Mar 2024 at 19:50 Heel spijtig, altijd heel lekker gegeten bij BioSushi maar helaas de laatste keer besteld om 18u10 en het eten werd pas om 21u40 bezorgd. Restaurant was telefonisch moeilijk bereikbaar en er was geen communicatie. Hopelijk beter de volgende keer :-)